Team Rosenlind bytter navn til Team Raske poter

Team Rosenlind bytter navn til Team Raske poter

Navnet Team Rosenlind kommer fra vår mentor Janne Rosenlind. Det var slik eventyret begynte en sen høstkveld i 2013 på Sollihøgda.

Helene hadde hørt av naboen at det var mulig å prøve hundekjøring og dro opp til Sollihøgda. Der møtte hun Janne og hundene.

Du kan lese hele historien her

Sakte men sikkert ble også jeg, Øistein, dratt inn i hundekjøringen. Som pappa til Helene var jeg alltid med på trening og forsøkte så godt jeg kunne å hjelpe til. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, men fikk hele tiden tips og råd fra Janne. Jeg gikk gradene fra hjelper, til handler, til kjører, for så å ende opp på mitt første løp.

Øistein sitt aller første løp som meget fersk hundekjører.

NM mellomdistanse, Hamar 2016. Øistein sitt aller første løp som meget fersk hundekjører.

Siden dette har det gått slag i slag. Helene har kjørt Femundløpet Jr 2017, Finnmarksløpet Jr 2018 og 2019 og flere andre løp. Øistein kjørte sitt første langdistanse løp Pasvik Trail 2019.

Nå sitter jeg, Øistein, her i Torpa med 10 flotte huskyer, trener relativt planmessig og koser meg. Med skrekkblandet fryd har jeg meldt meg på FL-600.

Planene for sesongen er å kjøre noen langdistanseløp og vi sikter på at Henriette (12) skal kjøre MUSH Synnfjell 200 km som sitt aller første langdistanseløp.

Helene har studiepause fra hundene for å fullføre utdannelsen sin. Hun kommer mye sterkere tilbake senere og har en drøm om å kjøre FL-1200 en gang i fremtiden.

Hadde det ikke vært for Janne, så hadde vi ikke vært her vi er i dag.

Janne føler nå at vi er klare og slipper oss ut i den store verden helt alene.

Vi bytter derfor navn på Teamet vårt fra “Team Rosenlind” til “Team Raske poter”.

Tusen takk Janne ❤️

Ny logo.

Ny logo.