Team Raske poter
Finnmarksløpet Jr - 2019

Finnmarksløpet Jr - 2019

Teamet er nå veldig klare for å komme igang med løpet. De merker helt klart stemningen
og virker spente og forventningsfulle på hva som skal skje. I år har vi et nesten helt nytt og ungt team, som vi er veldig spente på.

Dette blir gøy :)

Elektriker Sten (3 år)

Elektriker Sten

Elektriker Sten

Elektriker Sten kom til oss sommeren 2018, og har blitt litt av en underfundig humorist i flokken. Dersom du ikke gir han oppmerksomhet med engang du kommer inn i hundegården, får du raskt et spark i rumpa. Når du snur deg for å se hvem det var smiler Sten bare lurt og erter deg litt til.

Sten går ofte i led. Han elsker fart og er en god motivator for de andre i teamet. Marsjfarten hans er midt i blinken og han er veldig elegant i både trav og galopp.

Glenn (2 år)

Glenn

Glenn

Glenn kom til oss i påsken 2018, og er den store spilloppmakeren i flokken. Han elsker å lekesloss med søsteren sin Gina, og de løper ofte rundt i hundegården som to raringer. Han er også veldig glad i å sitte på fanget, noe som er litt spesielt for en såpass røslig kar.

I spannet liker Glenn veldig godt å gå foran sammen med Sten. De har samme humor og elsker fart like mye begge to, og fartsøkningene kan komme av at de bare smiler lurt til hverandre.

Tesla (4 år)

Tesla

Tesla

Tesla er kosejenta i flokken. Hun elsker å være med inn på rommet hvor hun får sove i senga sammen med Helene. Tesla er datteren til Bjønn og har nok arvet noe av bedageligheten og matbesettelsen derfra.

I spannet er Tesla hardtarbeidende og gir seg aldri. Hun liker å gå foran og dersom det blir dårlig vær er hun en man kan stole på.

Gina (2 år)

Gina

Gina

Gina er søsteren til Glenn og kom til oss samtidig med Glenn. Hun fikk raskt tilnavnet Gina Gangster. Hun er en av de minste i hundegården, men det hun mangler i størrelse tar hun igjen på fart og smidighet til gangs. De andre ser ut som en haug med sidrompa sinker i forhold til henne når hun egler opp til løpekamp.

I spannet er Gina dønn seriøs og er nesten ikke til å kjenne igjen. Hun legger vekk all barnslighet og kjefter på de andre dersom det ikke går fort nok. I tillegg jobber hun alltid hardt og blir aldri sliten.

Swift (3 år)

Swift

Swift

Swift kom til oss på sen sommeren 2018. Han er den største hunden vi har og eneste som bruker sokker i XL. Swift er stille og rolig og følger stortsett lydløst etter deg uansett hvor du går. Dersom du leter etter han er det bare å snu seg, så står han nok der skal du se.

I spannet er Swift en av de mest hardtarbeidende. Han er veldig sterk og drar alltid en stor del av lasset. Swift er en stor kar man kan stole på.

Goahppil (5 år)

Goahppil

Goahppil

Goahppil er en ordentlig samejente fra Tana. Hun elsker alle som har lyst til å gi henne kos, og vil aller helst sitte på fanget med nesen sin mot nesen din.

I spannet er Goahppil en med mye erfaring. Hun har gått til mål i Finnmarksløpet tidligere og skjønner hva dette går ut på. Hun jobber hardt og seriøst, spiser godt og stuper i halmen når hun kommer inn på sjekkpunkt. Goahppil er god å ha som et godt forbilde for de andre unge hundene.

Reserver og supportere fra sidelinja

Spani (2 år)

Spani

Spani

Spani er gladgutten vår og ingen er så skjønn som han, men han klarer ennå ikke styre galskapen sin. Derfor må han være supporter i år, så får vi se om han vokser litt i løpet av dette året.

Bjønn (10 år)

Bjønn

Bjønn

Bjønn er sjeleglad for at han slipper å være med på dette stresset. Han liker aller helst at ting går litt sakte og at forholdene er rolige. Når det blir for mye så stikker han og legger seg slik at de unge jyplingene kan herje for seg selv. Bjønn er mentor for de andre og tryggheten hans er god å ha for de andre.

Les også:

Elva Masjoka i -40
Elva Masjoka i -40
Live / 16.feb 2023 kl.09:00 / 28 sek
Nordlysbilder
Nordlysbilder
Live / 9.feb 2023 kl.18:04 / 24 sek
Oppsumering Finnmarksløpet 2020
Oppsumering Finnmarksløpet 2020

Lørdag 7.mars 2020 kl 13:41 stod jeg på startstreken i FL-600.

Team Raske poter / 22.mar 2020 kl.13:00 / 31 min 41 sek
I dag mistet jeg spannet
I dag mistet jeg spannet

På tur i dag opplevde jeg alle hundekjøreres største mareritt. Jeg mistet spannet.

Team Raske poter / 12.feb 2020 kl.23:30 / 9 min 6 sek
Hvor mye tid bruker du på hundekjøring?
Hvor mye tid bruker du på hundekjøring?

Det går mye tid når man har trekkhunder. Men har du tenkt over hvor mye tid som går med?

Team Raske poter / 12.feb 2020 kl.14:06 / 2 min 25 sek
Halm vs treull
Halm vs treull

Første observasjon fra IoT-overvåkningen av hundehusene.

Team Raske poter / 8.nov 2019 kl.14:54 / 2 min 12 sek
IoT overvåkning av hundehusene
IoT overvåkning av hundehusene

De første prototypene er endelig klare til test.

Team Raske poter / 9.okt 2019 kl.16:00 / 2 min 29 sek
Prosjekt "potesokker"
Prosjekt “potesokker”

Høsttreningen sliter ut potesokkene på 1-2-3.

Team Rosenlind / 14.sep 2019 kl.15:24 / 3 min 4 sek