Treningen

Treningen

I denne menyen finner du alt som har med treningene å gjøre.

Her kan du legge inn, endre og slette treninger. I tillegg kan du legge inn treingsplaner for de ulike temene dine.

Hovedoversikt over trening og treningsplan. Her kan du også velge å filtrere på de ulike teamene du har.

Treningsoversikt Hovedoversikt over trening og treningsplan. Her kan du også velge å filtrere på de ulike teamene du har.Litt lengre ned på forsiden finner du en kalender med treingsoversikt dag for dag. Har kan du navigere frem og tilbake måned pr måned.

Kalenderoversikt Litt lengre ned på forsiden finner du en kalender med treingsoversikt dag for dag. Har kan du navigere frem og tilbake måned pr måned.I undermenyen "Liste" finner du en komplett oversikt over alle treningene dine. Her kan du velge å gå inn på en og en dersom du ønsker det.

Treningslisten I undermenyen "Liste" finner du en komplett oversikt over alle treningene dine. Her kan du velge å gå inn på en og en dersom du ønsker det.I undermenyen treningsplan kan du lage treningsplan for de ulike teamene og sesongene.

Treningsplan I undermenyen treningsplan kan du lage treningsplan for de ulike teamene og sesongene.Her er et eksempel på treningsplan for september måned.

Eksempel på treningsplan Her er et eksempel på treningsplan for september måned.Hver enkelt trening har vising av kart, bilder og andre detaljer.

Treningsdetaljer Hver enkelt trening har vising av kart, bilder og andre detaljer.Rett nedenfor kartet finner du alle bildene som er lagt inn på denne økten.

Treningsdetaljer 2 Rett nedenfor kartet finner du alle bildene som er lagt inn på denne økten.Under dette igjen finner du detaljer om treningen og alle hundene som har vært med.

Treningsdetaljer 3 Under dette igjen finner du detaljer om treningen og alle hundene som har vært med.

Hvordan legge til en trening?

Her ser du hvordan du kan legge til en trening manuelt:

Hvordan importere en treningsøkt fra Strava?

Her ser du hvordan man importere en trening fra Strava:

Hvordan vise alle treingsøkter og redigere en?

Her ser du hvordan du finner alle treningsøktene og redigerer en av dem:

Hvordan legge inn en treningsplan for en måned?

Her ser du hvordan du legger inn en treningsplan for en måned: